Damliggers

Betonnen damliggers zijn een belangrijk onderdeel van damconstructies en worden gebruikt om water te keren of te beheersen bij dammen. Bij DB Betonwerken zijn we gespecialiseerd in het produceren van damliggers van zelfverdichtend beton, die ontworpen zijn om langdurig en betrouwbaar te presteren.

Kwaliteit

Onze damliggers zijn gemaakt van betonkwaliteit C35/45 XA3 SF2, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de zwaarste belastingen en extreme weersomstandigheden. Bovendien zijn onze damliggers voorzien van onderlinge trekstangen, die de gronddruk kunnen opvangen en zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid.

Toepassing

Het gebruik van zelfverdichtend beton zorgt ervoor dat onze damliggers naadloos aansluiten op andere betonnen constructies, waardoor de gehele damconstructie extra stevigheid en stabiliteit krijgt. Bovendien zijn onze damliggers onderhoudsarm en bieden ze een kosteneffectieve oplossing voor het keren en beheersen van water bij dammen.

Betonnen damliggers van DB Beton

Bij DB Betonwerken hebben we ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van damliggers voor verschillende projecten en toepassingen. We bieden maatwerkoplossingen en denken graag met u mee om de beste oplossing te vinden voor uw project.

Betonnen damliggers van DB Betonwerken bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor het keren en beheersen van water bij damconstructies. Onze damliggers zijn voorzien van onderlinge trekstangen, gemaakt van hoogwaardig beton en bieden een kosteneffectieve oplossing voor verschillende projecten en toepassingen.

Afspraak maken?

Met DB Betonwerken uit Nederland bent u verzekerd van een snelle bouw, door de levering van de prefab betonpoeren van zelfverdichtend beton. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar (0512) – 362 754 of door het contactformulier in te vullen.